Wall Street avsluttet uken i grønt terreng.Ved børsslutt var Dow Jones opp 1,4 prosent til 25,311. S&P 500 økte med 1,6 prosent til 2,747 og Nasdaq la på seg 1,8 prosent til 7,377.I en rapport til kongressen offentliggjort fredag, skrev Fed at den så stor forbedring i amerikansk økonomi og viste til økning i inflasjonen ved utgangen av fjoråret. Fed antydet imidlertid ikke at prisøkninger fordret en mer aggressiv pengepolitikk.- I en uttalelse bekrefter Fed i hovedsak at tre renteøkninger i år blir sannsynlig, som var deres prognose også før vi fikk nyheten om en økning i inflasjonen i de siste månedene, uttalte Alec Young, FTSE Russell til Reuters.Aksjen som gjorde det sterkest i S&P 500 fredag ​​var Hewlett-Packard Enterprise med en økning på 10,5 prosent etter at IT-selskapet leverte en sterk rapport med robuste utsikter.Varehuskjeden Nordstrom økte med 6,6 prosent, til det høyeste nivået på nesten tre måneder, etter rapporten om at gründerfamilien utarbeider en plan for å kjøpe selskapet ut fra børsen. Ifølge informasjon fra Reuters vil et tilbud bli gjennomført i mars.Blue Buffalo Pet Products løftet seg litt over 17 prosent etter at General Mills la inn bud på åtte milliarder dollar, eller 63 milliarder kroner. General Mills falt 3,6 prosent på fredag.Renten på den tiårige amerikanske statsobligasjonen falt fem poeng til 2,87 prosent.