- Det er helt enormt! Vi merker at flere tenker på snø og fjell, og det gir mer trykk her oppe, sier hotelldirektør Roger Espeli (44) til DN.Eiendomsinvestor Pål G. Gundersen (66) i Oslo eier Vestlia, Bardøla Høyfjellshotell og Highland Lodge gjennom Geilo-gruppen og hadde en samlet omsetning på nær 180 millioner kroner i fjor, der alle hotellene gikk med overskudd.Vestlia er utvidet for over 200 millioner kroner de siste årene, blant annet med badeland, spa, konferansesal og restaurant. Gundersen og Espeli går nå i gang med planene for et helt nytt hotell midt i sentrum, skriver avisen.For ett år siden kjøpte Gundersen tomten i sentrum til det som skal bli Haugs Alpin Hotel.- Jeg kjøpte uten å ha spesielle planer for det, sier Gundersen til DN.Planen er blitt til et hotell med 90 suiter i sentrum ved jernbanestasjonen. Haugs Alpin Hotel kan stå klart om to år.- Hvor mye skal du investere i nytt hotell?- Det er for tidlig å si. Men vi har meldt planene til kommunen, så vi mener alvor, understreker Gundersen.