Wall Street åpner opp

Pilene peker oppover.

In this March 22, 2017 photo, the Charging Bull and Fearless Girl statues are sit on Lower Broadway in New York. Since 1989 the bronze bull has stood in New York City's financial district as an image of the might and hard-charging spirit of Wall Street. But the installation of the bold girl defiantly standing in the bull's path has transformed the meaning of one of New York's best-known public artworks. Pressure is mounting on the city to let the Fearless Girl stay. (AP Photo/Mark Lennihan) Mark Lennihan
Børs
Tre minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har den teknologitunge Nasdaq-indeksen steget 0,72 prosent og står i 7.261,97 poeng.Dow Jones står i 25.137,49 poeng etter en oppgang på 0,70 prosent, mens S&P500 er opp 0,67 prosent til 2.722,02.Fed-talerMarkedet vil ifølge CNBC følge nøye med på uttalelser fra et pengepolitisk forum i New York, der fire sentrale Fed-medlemmer skal tale. Det ventes at markedet vil se etter flere hint om de økonomiske utsiktene, spesielt de forberedte kommentarene fra den nyutnevnte sentralbanksjefen Jerome Powell.MilliardkjøpGeneral Mills Inc kjøper dyrematprodusenten Blue Buffalo Pet Products for 40 dollar per aksje. Det tilsvarer en selskapsverdi på om lag åtte milliarder dollar, tilsvarende 63 milliarder norske kroner.Det betyr en premie på 23 prosent i forhold til 60 dagers volumveid snittkurs.Blue Buffalo oppnådde et nettosalg på 1,275 milliarder dollar i fjor. Justert EBITDA-margin var på 25 prosent.Blue Buffalo stiger 16,69 prosent, mens General Mills er ned fem prosent.ResultaterHewlett-Packard Enterprises la frem sterke resultater for regnskapsmessig første kvartal torsdag, ifølge Marketwatch. Omsetningen økte med 11 prosent til 7,7 milliarder dollar. Selskapet kunne melde om vekst i alle sine virksomheter og utsikter som er bedre enn ventet. Aksjen klatrer 8,17 prosent.