To minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har Nasdaq-indeksen lagt på seg 0,46 prosent og står i 7.267,26 poeng, mens Dow Jones står i 25.014,42 poeng etter en oppgang på 0,20 prosent.I dagens rapport fra Nordea Markets skriver Erik Bruce at det garantert vil bli oppmerksomhet i markedet rundt referatet fra forrige rentemøte (publiseres i kveld) i slutten av januar. Som kjent ble renten holdt uendret i forrige runde.- For markedets del, vil nok fokuset ligge på diskusjonen rundt inflasjonsutviklingen, og eventuelle tegn til at enkelte medlemmer kan ønske seg flere enn de tre varslede rentehevingene i år, slår Bruce fast.Det er grunn til å vente enda mer diskusjon rundt stigende inflasjon inn mot rentemøtet i mars.- Per i dag har rentemarkedene priset inn ganske nøyaktig de tre hevingene Fed har signalisert for i år, mens lange renter har steget har steget kraftig så langt i år, avslutter Bruce.Klokken 20.00 norsk tid får vi svaret.