Erik Norrud; Hans Fredrik

Wallenius Wilhelmsen Logistics inngår milliardforlik

Må ut med over to milliarder kroner.

Wallenius Wilhelmsen Logistics (WWL) opplyser i en børsmelding onsdag at rederiet har inngått et forlik med Europakommisjonen.Siden september 2012 har WWL og flere andre rederier, deriblant EUKOR Car Carriers vært under etterforskning av Europakommisjonen på grunn av mistanke om brudd på konkurranselovgivningen.Utfallet av etterforskningen er et forlik som inkluderer WWL, Eukor og fire andre rederier. Datterselskap av WWL må betale en bot på 207 millioner euro, tilsvarende i overkant av to milliarder kroner, opplyses det. Dette har konsernet tatt avsetninger for, og boten vil derfor ikke få en regnskapseffekt, fremgår det av meldingen.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også