Webstep-topp forlater skuta

IT-selskapet må se seg om etter ny finansdirektør.

Etter 10 år i Webstep, derav de siste fire som finansdirektør, har Anders Håvik Løken valgt å forlate selskapet.- Hans dype forståelse av forretningen vår og finansielle evner gjorde ham til en effektiv CFO og en utmerket partner i ledelsen, ikke minst gjennom vår vellykkede IPO-prosess i fjor. På vegne av Webstep-teamet vil jeg uttrykke min takknemlighet til Anders for hans innsats, og ønske ham suksess i sine fremtidige bestrebelse, sier konsernsjef Kjetil Bakke Eriksen i Webstep.- Min tid i Webstep har virkelig vært givende og jeg vil alltid være takknemlig, sier den avtroppende finansdirektøren, og legger til at han forlater Webstep vel vitende om selskapet er godt posisjonert for å fortsette sin suksessrike ferd.Løken vil fortsette i rollen som finansdirektør inntil en etterfølger har blitt utnevnt.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også