Den viktige arbeidsmarkedsrapporten (non-farm payrolls) viser at 313.000 nye jobber ble skapt utenfor jordbrukssektoren i USA i februar, viser tall fra amerikanske myndigheter fredag.Konsensus lå ifølge Marketwatch på 222.000 jobber.Økningen i antall jobber er den største siden juli 2016, og det er først og fremst nye jobber i bygg og anlegg som bidrar.Svakere lønnsvekstLedighetsraten kom inn på 4,1 prosent, mot ventet 4,0 prosent.Januar-tallet ble revidert opp fra 200.000 til 239.000, og desember-tallet ble også oppjustert.Den private sysselsettingen økte med 287.000.Gjennomsnittlig timelønn steg 0,1 prosent fra januar til februar, mot ventet en økning på 0,2 prosent.På årsbasis kom veksten dermed inn på 2,6 prosent, mot ventet 2,8 prosent.Seniorøkonom Knut A. Magnussen i DNB Markets beskriver rapporten som sterk.- Sysselsettingen steg mye mer enn ventet, mens lønnsveksten overrasket på nedsiden. Det ser ut som at strukturelle effekter fortsetter å dempe lønnsveksten. Arbeidsstyrken vokste på linje med sysselsettingen, og holdt ledighetsraten uendret for femte måned på rad, skriver han i en oppdatering.- En renteøkning på det neste møtet 21. mars har vært sikkert en stund allerede. Vår spådom er at Fed vil heve renten totalt fire ganger i år, legger Magnussen til.Ifølge Marketwatch er det nå nærmest bankers at Federal Reserve hever renten på sitt møte senere denne måneden.Mindre nervøse nå?På forhånd var investorenes fokus først og fremst rettet mot veksten i gjennomsnittlig timelønn, siden det var denne som bidro til å trigge korreksjonen i aksjemarkedet ved forrige korsvei.- Den veldig sterke lønnsveksten sist måned var et glimt på radaren. Vi ser lønnsvekst, men bare ikke så sterk, sa sjeføkonom Andrew Chamberlain hos Glassdoor til CNBC i går.Markedet var nervøst før rapporten, og nervøsiteten handler om at investorene er vare for signaler om at arbeidsmarkedet strammer seg til.En tilstramning kan sette fart på lønnsvekst og inflasjon, som igjen kan gå utover aksje- og obligasjonsverdier. Men denne bekymringen ser altså ut til å ha avtatt etter dagens rapport.Børsene rett oppLike før tallene ble sluppet, sto hovedindeksen på Oslo Børs i 814,69, ned 0,08 prosent i dagens handel.Noen sekunder senere sto den i 816,63, opp 0,15 prosent.Den største begeistringen har lagt seg, men indeksen står fortsatt i 816,21, opp 0,10 prosent.På Wall Street reagerte Dow Jones-futures først opp 200 poeng på rapporten, men er nå opp rundt 160 poeng.Nasdaq- og S&P 500-futures var opp hhv. 18 og 57,5 poeng, men er nå opp rundt 47 og 14 poeng.Den amerikanske «10-åringen» reagerte opp to basispunkter, mens dollaren styrket seg marginalt.