De to søsterskipene «Stril Orion» og «Stril Polar» som ble bygget i henholdsvis 2011 og 2012 ved STX Søvik, begynner å få god erfaring med å jobbe for Kjell Inge Røkkes oljeselskap Aker BP.Duoen har vært på jobb for det Røkke-dominerte selskapet i lenger tid.«Stril Orion» har arbeidet for det offensive oljeselskapet siden februar 2017, mens «Stril Polar» startet på kontrakt med Aker BP i mars 2017.Samarbeidet later ikke til å slutte med det første.Nå blir det nemlig mer Aker BP-jobb for de to forsyningsskipene.
Ifølge skipsmeglerhuset Clarksons Platou har Aker BP valgt å forlenge kontraktene med ytterligere tre måneder hver, noe som bekreftes av konsernsjef Anne Jorunn Møkster i Simon Møkster Shipping.
I forrige uke ble det også klart at 2014-bygde «Stril Luna» har fått en forlengelse på tre måneder med Aker BP, noe som betyr at fartøyet i hvert fall har jobb frem til utgangen av juni.«Stril Luna» har vært på kontrakt med Aker BP siden september i fjor.