Oslo Børs åpnet forsiktig opp onsdag, men så snudde det. Hovedindeksen står i skrivende stund (12:02) i 800,96, ned 0,19 prosent.Aksjer og egenkapitalbevis er hittil omsatt for 1,5 milliarder kroner.Hovedfokuset er på Norwegians milliardemisjon og Telenors salg av virksomheter for 27 milliarder kroner, men investorene retter også blikket vestover til USA, hvor det ventes at renten heves i kveld. Spørsmålet er hvilke signaler den amerikanske sentralbanken vil gi.OljeprisenBrent-oljen er ved lunsjtider opp 0,95 prosent til 68,06 dollar fatet, mens WTI-oljen stiger 0,93 prosent til 64,13 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 67,44 dollar fatet ved børsslutt i Oslo tirsdag.Statoil stiger 0,20 prosent til 179,0 kroner.Fjordkraft på børs. IPO-kursen er satt til 31 kroner, noe som priser selskapet til 3.239 millioner kroner.Aksjen handles for 31,75 kroner, opp 2,42 prosent.Norwegian Bruttoprovenyet er på 1,3 milliarder kroner. Emisjonskursen ble satt til 155 kroner. Det tilsvarer en rabatt på hele 9,7 prosent i forhold til tirsdagens sluttnotering på 171,60 kroner.Det opplyses at emisjonen ble overtegnet.Selskapet skal dessuten gjennomføre en reparasjonsemisjon på rundt 200 millioner kroner. at Norwegian regner med å omsette for 7,1 milliarder kroner og få et resultat før skatt (EBT) på minus 2,6 milliarder kroner i årets første kvartal.Norwegian-aksjen var helt nede i 161 kroner rett etter åpning, det laveste nivået på fem år, mens siste notering er 165 kroner, ned 3,85 prosent.Telenor til PPF Group for 2,8 milliarder euro (rundt 27 milliarder kroner) i selskapsverdi.Telenors styre vil be generalforsamlingen om fullmakt til å utbetale et ekstraordinært utbytte på 4,40 kroner per aksje, heter det.Telenor stiger 0,81 prosent til 174,75 kroner.Data Responspå 2.226.637 nye aksjer. Denne var overtegnet.Tegningskursen var 25 kroner per aksje, noe som betyr at bruttoprovenyet ble på 56 millioner kroner.Data Respons er ned 1,52 prosent til 26 kroner.XXLDNB Markets nedgraderer sin anbefaling på XXL til salg fra hold i en ny oppdatering onsdag. Kursmålet nedjusteres samtidig til 80 kroner fra tidligere 90 kroner.  Meglerhuset skriver at nedjusteringen skyldes at de er forsiktige før førstekvartalsrapporten som 25. april. Analytikerne rt bekymret for at sterke tall allerede er reflektert i konsensus, kombinert med svakt segment innen detaljhandel generelt og relative høye multipler sammenlignet med sektoren.Aksjen er ned 5,06 prosent til 80,70 kroner.YaraYara annonserer endringer i organisasjon og ledelse som trer i kraft umiddelbart. Blant andre tre Petter Østbø inn i stillingen som finansdirektør (CFO). Østbø var frem til i dag konserndirektør for Production.Yara faller 0,70 prosent til 325 kroner.