Aksjestrateg Leif Rune Rein i Nordea Markets mener hverken den annonserte tollen fra USA eller mottiltakene fra Kina vil bety mye for vekst og inntjening, ifølge TDN Direkt. Handelskonflikten kan derimot bidra til fortsatt volatilitet i aksjemarkedene fremover.- Rent økonomisk og inntjeningsmessig vil den tollen som har blitt innført nå knapt merkes. Likevel har frykten for handelskrig senket markedene, og vi er i en korreksjonsperiode hvor det skal lite til for at markedet reagerer negativt når det er så volatilt. Det er frykten for en begynnelse på noe som blir mye styggere som skremmer. Enhver eskalering vil være uheldig, sier Rein til nyhetsbyrået. - Det er lite sannsynlig at Norge blir kraftig rammet i en konflikt som dette. I tillegg er det andre ting som er positive på Oslo Børs om dagen, som blant annet oljeprisen. Men er det storm ute er Oslo Børs allikevel aldri et sted å gjemme seg, sier han.Oslo Børs er fredag ettermiddag opp 0,19 prosent til 796,58. Ett fat Nordsjøolje omsettes for 70,00 dollar, opp 1,70 prosent.