Akva Group vurderer å selge selskap på Island

Akva Group vurderer muligheter for salg av islandsbaserte Wise,

Foto: Akva Group.

Finansdirektør i Akva Group, Simon Nyquist Martinsen, uttalte på selskapets kvartalspresentasjon torsdag at selskapet vurderer muligheter for salg av islandsbaserte Wise, melder TDN Direkt. Selskapet regner med å konkludere «i hvert fall innen første halvår».- Vi har brukt tid og penger på å analysere mulighetene for selskapet, og vi er åpne for at andre som kanskje er bedre rustet til å videreutvikle det kan gjøre det. Men fremdeles er det åpnet, og vi er også åpne for å ta på oss den rollen selv og prøve å få mer ut av det, for det er et veldig bra selskap, sier Martinsen til nyhetsbyrået. Daglig leder for Wise har ifølge finansdirektøren vært ute i nyhetene i Island og sagt at det er en salgsprosess.


CFO

NattoPharma ASA • Lysaker