Anbefaler aksjer – advarer mot høy risiko

Børs

I torsdagens rapport fra Investtech anbefales kjøp av aksjer i Element og Awilco Drilling mens NextGenTel får en salgsanbefaling.- Element ASA ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Kursen har steget kraftig de siste dagene, og motstanden ved 5,90 kroner er brutt. Det er lite motstand over dagens nivå, mens det ved reaksjoner tilbake, ligger støtte ved 5,90 kroner, samt rundt fire kroner. Høyt volum på oppgangen viser at optimismen er økende og at mange investorer går opp i pris for å sikre seg aksjer. Dette styrker trenden. Aksjen er ekstremt volatil, så risikoen er høy. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- Awilco Drilling Plc har brutt den fallende trendkanalen og reagert kraftig opp. Motstandsnivået ved ca. 34,80 kroner er brutt, noe som åpner for videre oppgang på mellomlang sikt. Aksjen ligger i en fin, stigende trend i det langsiktige chartet. Positiv volumbalanse og stigende RSI signaliserer sterkt momentum og styrker aksjen på kort sikt. Aksjen har nå støtte ved 34,80 kroner, mens det er lite motstand over dagens sluttkurs. Vær oppmerksom på høy likviditetsrisiko i aksjen. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- NextGenTel Holding viser en svak utvikling innenfor en fallende trend. Stadig flere investorer mister troen på aksjen og selger. Kursen har brutt det tidligere støttenivået ved 17,40 kroner, og videre nedgang signaliseres. Lite støtte under dagens nivå øker risikoen. Ved reaksjoner opp, ligger det nå motstand ved 17,40 kroner. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.

børs
investtech
element
awilco drilling
nextgentel
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Aksjeanalyse