I den siste ukerapporten fra Nordea kan vi lese at analytikerne ikke foretar noen utskiftinger i de norske aksjene som er med i Nordisk 20-listen.
Det betyr at BW Offshore, PGS, Wallenius Wilhelmsen, Europris og Subsea 7 er det norske bidraget i porteføljen.
- Det var mange nyheter å fordøye forrige uke, men investorene valgte å fokusere på de positive, og sendte børsene opp nesten tre prosent. Forhåpninger om at Trump ikke er på vei til å sende USA inn i en handelskrig, og en arbeidsmarkedsrapport som vitner om sterk vekst men fortsatt svakt prispress, bidro til lettelse, og støtter opp under risikosentimentet ved inngangen til denne uken og, slår meglerhuset fast.Denne uken ber tallknuserne i Nordea Markets investorer om å følge med på inflasjonstall fra USA og eventuelle nyheter knyttet til handelspolitikk fra Washington.