I den siste ukerapporten fra Nordea kan vi lese at analytikerne ikke foretar noen utskiftinger i de norske aksjene som er med i Nordisk 20-listen.
Det betyr at BW Offshore, PGS, Wallenius Wilhelmsen, Europris og Subsea 7 er det norske bidraget i porteføljen.
- Oljeserviceindustrien er etter vår vurdering i bunnen av syklusen og en ny opptur er i sikte. Vi anbefaler at man eksponerer seg mot denne kommende oppturen gjennom tre oljeserviceaksjer: Subsea 7, BW Offshore og PGS, skriver Nordea.- I det siste har inflasjon vært sentralt, men i forrige uke dominerte politisk og økonomisk rivalisering fra stormakter som ønsker å vise muskler. Markedene har generelt reagert lite på det som har med politikk og politisk usikkerhet å gjøre, men er nå i spenning på grunn av hendelser som kan ha stor betydning for den fremtidige børsutviklingen, avslutter Nordea.