Anbefaler fem aksjer

I den siste ukerapporten fra Nordea kan vi lese at analytikerne ikke foretar noen utskiftinger i de norske aksjene som er med i Nordisk 20-listen.Det betyr at BW Offshore, PGS, Subsea 7, Wallenius Wilhelmsen og Europris er det norske bidraget i porteføljen.- Vi gjentar vår kjøpsanbefaling på Wallenius Wilhelmsen Logistics (WWL) med kursmål på NOK 75. Vår analytiker har besøkt Caterpillar og John Deere, som er to av selskapets viktigste kunder innen transport av stort utstyr, slik som gruve-, anlegg- og landbruksmaskiner. Her er det et kraftig stigende behov for transport, hvilket underbygger vår positive holdning til WWL. Innenfor transport av stort utstyr er lønnsomheten klart høyere enn innenfor biltransport, skriver analytikerne.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også