Axactor forlater Sverige

Flyttingen må skje i to etapper.

Axactor har som intensjon å flytte sitt registrerte kontor fra Sverige til Norge for å redusere byrden av administrative utgifter og å oppnå en mer effektiv konsernstruktur, går det frem av en børsmelding.Overgangen vil skje i to etapper.Den første vil være å konvertere selskapets juridiske form fra et svensk AB til et såkalt Societas Europaea (SE), den andre å flytte sitt registrerte kontor fra Sverige til Norge.Styret har i dag godkjent den første etappen.Flyttingen vil kreve godkjennelse fra to separate generalforsamlinger.KjendistungtJohn Fredriksens Geveran Trading er største aksjonær i Axactor, med 11,47 prosent.Torstein Tvenge er tredje størst med sine 4,62 prosent, mens Ferd innehar 4. plassen på aksjonærlisten med 3,52 prosent.Arne Blystads Songa Trading er 5. største aksjonær på 3,13 prosent.Axactor endte uendret på 2,61 kroner på Oslo Børs torsdag.Les mer her.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også