Axactor med nytt oppkjøp

Inngår avtale med ledende finansieringsselskap i Sverige. 

Børs

Axactor har inngått en forward flow-kontrakt med et ledende konsernfinansieringsselskap i Sverige, fremgår det av en melding.Kravene vil bli kjøpt på en månedlig basis og Axactor estimerer årlig utestående saldo til 7-10 millioner Euro.Axactor opplyser at transaksjonen vil være et verdifullt bidrag for å øke de vanlige NPL-volumene og fortsette veksten for den svenske forretningsvirksomheten.- Dette oppkjøpet viser Axactors evne til kontinuerlig å finne vekstmuligheter i et konkurransedyktig marked som Sverige. Denne forward flow-avtalen passer vår kjerneforretning godt og volumene vil bidra til profitabel inntektsvekst i 2018 og videre, sier Fredrik Kessler, landansvarlig i Axactor. Investeringen vil finansieres gjennom selskapets tilgjengelige kontanter og kredittfasiliteter.

axactor
Nyheter
Børs