A Chinese investor walks past a display showing stock prices at a brokerage house in Hangzhou in eastern China's Zhejiang province, Tuesday, Feb. 6, 2018. Asian markets were rattled Tuesday by the miseries on Wall Street, with Japan's Nikkei 225 index briefly dipping more than 7 percent, but investors seemed to be taking the gyrations in stride. (Chinatopix via AP)

Børs-comeback i Asia

Pilene peker oppover på de asiatiske markedene.

De globale børsmarkedene ble i går preget av at Donald Trumps økonomiske rådgiver Gary Cohn hoppet av.Asia-børsene slår tilbake torsdag og henter inn noe av nedturen. Nikkei-indeksen er opp 0,29 prosent til 21.316,45, mens den bredere Topix-indeksen er opp 0,12 prosent til 1.706,01.Shanghai Composite stiger 0,42 prosent, mens Hang Seng i Hongkong klatrer 1,45 prosentKospi stiger 0,38 prosent, mens australske ASX 200 er opp 0,69 prosent. NøkkeltallEndelige tall fra Japan viser at landets BNP var opp 0,4 prosent i fjerde kvartal 2017. Ifølge Direkt Makro var det ventet en oppgang på 0,2 prosent. Det har også kommet tall fra Kina, som viser at Kinas handelsbalanse viste et overskudd på 33,7 milliarder dollar i februar, mot 20,3 milliarder dollar måneden før.På forhånd var det ventet at balansen skulle vise et overskudd på 0,6 milliarder dollar, ifølge TDN Direkt. Eksporten steg med 44,5 prosent på årsbasis, mot en ventet oppgang på 13,6 prosent-Importen var opp 6,3 prosent, mot en ventet oppgang på 9,7 prosent.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også