Børsene i Asia stiger

Det er en god dag på børsene i Asia.

Kimono-clad women pose for photographers in front of stock prices board after a ceremony marking the start of this year's trading the Tokyo Stock Exchange in Tokyo Thursday, Jan. 4, 2018. (AP Photo/Eugene Hoshiko) Eugene Hoshiko
Børs

Børsene i Asia stiger fredag morgen i kjølvannet av lettelsen på Wall Street torsdag kveld.Markedet pustet lettet ut etter at president Donald Trump signerte loven som iverksetter 10 og 25 prosent toll på import av hhv. stål og aluminium. Bakgrunnen for lettelsen er at USAs viktige handelspartnere Canada og Mexico kan bli fritatt.I Japan stiger Nikkei-indeksen med 0,5 prosent, mens den bredere Topix-indeksen nøyer seg med en oppgang på 0,3 prosent.Shanghai Composite i Kina løftes 0,3 prosent.Hang Seng i Hong Kong og koreanske Kospi stiger 0,9 og 0,8 prosent.

asia-børsene
Nyheter
Børs