Kort tid etter at handelen tok til på Oslo Børs står hovedindeksen i 804,78 poeng, ned 0,24 prosent.Olje/StatoilEt fat Nordsjøolje omsettes for 65,97 dollar, ned 0,36 prosent.Statoil stiger 0,11 prosent til 178,75 kroner.Fokus denne uken- Denne uken er det rentemøte i den amerikanske sentralbanken. Det er naturlig å anta at dette vil oppta de fleste investorer de neste dagene, skriver analysesjef Roger Berntsen i dagens rapport fra Netfonds.Norsk HydroNorsk Hydro forteller nå om nye utslipp i Brasil. Selskapet utvider mandatet til den pågående uavhengige gjennomgangen av Alunorte, som utføres av det brasilianske miljøkonsulentselskapet SGW Services, for å inkludere alle koblinger mot områder tilknyttet aluminaraffineriet.- Vi har sluppet ut ubehandlet regn- og overflatevann i Paráelven. Det er fullstendig uakseptabelt og brudd på det Hydro står for. På vegne av selskapet, vil jeg si unnskyld til lokalbefolkningen, myndigheter og samfunnet, sier Hydros konsernsjef Svein Richard Brandtzæg i en melding.Aksjen faller 1,40 prosent til 47,84 kroner.FrontlineI den siste ukerapporten fra Dovre Forvaltning kan vi lese at investeringsdirektør Stig Myrseth velger å kvitte seg med Golden Ocean til fordel for Frontline.- Tankratene er riktignok lave, men det er duket for en klar markedsbedring i 2019 og 2020. Det tilkjennegis av høy skraping kombinert med en robust vekst i fraktbehovet, slår Myrseth fast.Frontline stiger 2,66 prosent til 34,72 kroner.Avocet MiningRussell Edey går av som styreleder i Avocet Mining med umiddelbar effekt. Også styremedlemmene Gordon Wylie og Jim Wynn slutter i styret.Ifølge en melding fra selskapet er det ikke lenger behov for et styre på samme størrelse som tidligere.Aksjen faller 1,52 prosent til 1,62t kronerElementElement har etter en vurdering, sammen med selskapets rådgivere, besluttet å strukturere sitt IRON Token-prosjekt uavhengig av selskapets interesser i Ambershaw Metallics Inc.I en børsmelding publisert fredag kveld kan vi lese at selskapet er av den oppfatning at den oppdaterte strukturen har potensiale til å danne grunnlaget for at selskapet kan bli en sentral utsteder av tokens innen jernmalm-industrien, potensielt støttet av flere jernmalm-produsenter over hele verden.Aksjen hopper 8,63 prosent til 6,04 kroner.FjordkraftMeglerhusene ABG Sundal Collier og Sparebank 1 Markets forteller om betydelig interesse fra norske og internasjonale investorer i forbindelse med børsnoteringen av Fjordkraft. Dermed jekkes det indikerte prisintervallet opp fra 28-31 til 30-31 kroner pr aksje.Det ventes børsnotering på eller rundt 21. mars under ticker FKRAFT.