Børsnotering av Saudi Aramco kan bli utsatt

Børsnoteringen av Saudi Aramco kan bli utsatt til 2019.

Khalid A. Al-Falih, Minister of Energy, Industry and Mineral Resources of Saudi Arabia and chairman of Saudi Aramco, speaks during CERAWeek, Tuesday, March 7, 2017, in Houston. (Melissa Phillip/Houston Chronicle via AP) Melissa Phillip
Børs

Britiske tjenestepersoner er blitt fortalt av sine motparter i Saudi-Arabia at en børsnotering av Saudi Aramco trolig tidligst vil skje i 2019, skriver Financial Times søndag, ifølge TDN Direkt.Utsettelsen i IPO-beslutningsprosessen kommer som følge av at rådgiverne sliter med å oppnå verdsettelsen på to billioner dollar som kronprins Mohammed bin Salman ønsker seg, skriver avisen. Tidligere har Saudi-Arabia ved en rekke anledninger fastholdt at notering av Saudi-Aramco er planlagt i andre halvår 2018.En person nær børsnoteringsplanene sier ifølge avisen at det nå kan skje i første eller andre kvartal 2019.

saudi aramco
børsnotering
saudi-arabia
khalid al-falih
olje
olje & gass
energi
Nyheter
Børs