- Borr er nær å nå målstreken i beyggingen av det ledende jackupriggselskapet både i drift og eiendeler, sier milliardær og rigggründer Tor Olav Trøim i en børsmelding torsdag ettermiddag. - Vi har utforsket en mengde ulike muligheter, men ser i dag få mulige eiendeler å kjøpe. Borr er nå nær målstreken i byggingen av det ledende jackupriggselskapet både i drift og eiendeler, fortsetter Trøim i meldingen. Nå henter han og selskapet nesten to milliarder kroner for å fullføre kjøpet av konkurrenten Paragon, men så er det slutt på kjøpene, ifølge DN.– Vi har brukt de seneste 18 månedene med svekkelse i riggmarkedet til å bygge en unik flåte med nye eiendeler, kjøpt til rett pris. Dette arbeidet vil gi Borr plassen som den ledende jackuprigg-operatøren i neste syklus, sier han.Fredag morgen melder selskapet om en vellykket emisjon, som nådde målet om et bruttoproveny på 250 millioner dollar.Dette tilsvarer rundt 1,93 milliarder kroner målt i dagens kurser.