KjøpLogg inn

Buffetts formue skrellet ned 48 mrd. på én uke

Tollsnakk og frykten for eskalerende

Publisert 26. mars 2018 kl. 10.01
Oppdatert 26. mars 2018 klokken 10.01
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 102 ord
John Peterson

Finansnestor Warren Buffett støttet Hillary Clinton i valgkampen i 2016. Han har aldri lagt skjul på at han misliker president Donald Trumps politikk, og etter siste ukes børsfall er han sikkert ikke blitt mindre frustrert. Frykten for handelskris eksalerte da Trump torsdag kveld annonserte straffetoll mot Kina på svimlende 60 milliarder dollar, og markedene falt kraftig tilbake. Nedgangen fortsatt fredag. Det fikk verdens rikeste merke på lommeboken. Buffett, som ifølge Forbes er rangert som verdens 3. rikeste, hadde et verdifall på hele 6,2 milliarder dollar forrige uke. Det tilsvarer 48 milliarder norske kroner.Formuen hans er fortsatt på solide 82 milliarder dollar eller om lag 631,5 milliarder krone.