ContextVision tar neste steg

Satser videre på kunstig intelligens.

John Minchillo
Børs

ContextVision går inn i utviklingen av neste generasjon bildeforbedringsprodukter, går det frem av en børsmelding.Den nye generasjonen bygger på kombinasjonen av selskapets GOP-teknologi og dyp læring-algoritmer. Utviklingen av det første produktet, innen røntgen, har allerede startet.- Vårt sterke fokus på forskning og utvikling de siste årene bærer nå frukter. Vi har utmerket oss innen bildeforbedring-teknologi de siste tre tiårene. Dette, blandet med en målrettet satsing på FoU innen dyp læring- og kunstig intelligens-teknologier, har vist seg å bli en vinneroppskrift, sier toppsjef Anita Tollstadius i en kommentar.ContextVision stiger 3,1 prosent til 53 kroner på Oslo Børs torsdag ettermiddag.Les mer her.

contextvision
kunstig intelligens
anita tollstadius
Nyheter
Børs