De norske aksjene i USA og Canada

FILE- In this Feb. 6, 2018, file photo, trader Frederick Reimer works on the floor of the New York Stock Exchange. A historic winning streak for stocks was shattered in February, but technology companies held up just fine. February began with a steep plunge for stocks, and while they pulled off a quick recovery, most parts of the market could not make up all of their losses. (AP Photo/Richard Drew, File) Richard Drew
Børs
Etter syv dager på rad med oppgang ble det en rød dag på Wall Street tirsdag. Marketwatch.com viser til politisk usikkerhet i kjølvannet av at Rex Tillerson blir kastet som utenriksminister.The New York Times melder dessuten at Donald Trumps personlige assistent John McEntee er blitt oppsagt etter at sikkerhetsklareringen hans ble fjernet,Dow Jones endte ned 0,7 prosent til 25.007,03. S&P 500 falt 0,6 prosent til 2.765,31, mens Nasdaq endte ned 1,0 prosent til 7.511,01.
Slik gikk det med de norske aksjene: