De norske aksjene i USA og Canada

Slik gikk det med de norske aksjene i USA og Canada torsdag kveld.

Børs

De amerikanske børsene utviklet seg blandet torsdag.Varsler om mer kaos i Trump-administrasjonen tester ifølge Reuters investorenes nerver.De samme nervene er allerede tynnslitte av at presidenten er i ferd med å innføre tollsatser som kan trigge en handelskrig.Wall Street Journal skriver at Det hvite hus vurderer å innføre toll på minst 30 milliarder dollar av kinesisk import. Reuters meldte tidligere denne uken et beløp på 60 milliarder dollar.På et blandet Wall Street falt S&P 500 for fjerde dag på rad, ned 0,08 prosent til 2.747,33. Dow Jones steg 0,47 prosent (115,54 poeng) til 24.873,66, mens Nasdaq falt 0,20 prosent til 7.481,74.

de norske aksjene i usa og canada
wall street
oslo børs
aksjer
Nyheter
Børs