- De som kjenner meg vet at jeg snakker sant

Konsernsjef Svein Richard Brandtzæg i Norsk Hydro godtar ikke å bli kalt løgner.

Børs

Konsernsjef Svein Richard Brandtzæg i Norsk Hydro uttalte på et pressemøte torsdag at det er for tidlig å trekke en endelig konklusjon når det gjelder hendelsesforløp eller konsekvenser av situasjonen rundt Alunorte i Brasil.- Noen har sagt at jeg ikke har snakket sant. De som kjenner meg vet at jeg snakker sant, og at jeg ikke vil holde tilbake informasjon, sa Brandtzæg ifølge TDN Direkt.Hydro har fortsatt ikke indikasjoner på utslipp av rødslam, opplyser han .Den endelige versjonen av den uavhengige rapporten er ventet 9. april.Norsk Hydro har lagt ut en artikkel som gir en detaljert presentasjon av Hydros aluminaraffineri Alunorte, inkludert tidslinje og gjennomgang av hovedelementene rundt det kraftige regnværet 16.-17. februar.

alunorte
norsk hydro
svein richard brandtzæg
Nyheter
Børs