Norwegian Air Shuttle ASAI tillegg venter en reparasjonsemisjon på rundt 200 millioner kroner, opplyser selskapet. - Likviditetsmessig er vi veldig sterke nå. Sesongmessig har vi en fryktelig sterk forsalgsperiode. Så fra vår side er det ikke et likviditetsmessig spørsmål vi gjør emisjonen på bakgrunn av, det er for å sørge for at det er trygghet i markedet for at Norwegian har en god egenkapitalbuffer, også mot uforutsette hendelser, sier fungerende finansdirektør Tore Østby, til TDN Direkt.Motivet bak den nylig gjennomførte rettede emisjonen var først og fremst for å ha egenkapital i selskapet til å kunne imøtegå uforutsette hendelser, ifølge Østby. Videre sier Østby at flyselskapet er fornøyd med den nåværende eierandelen i Norwegian Finans Holding, som var på 16,4 prosent ved utgangen av 2017. - Det er ikke noe signal om at vi skal selge noe mer i Norwegian Finans Holding. Vi har gjort to transaksjoner der, og det er vi fornøyd med så langt, sier han, ifølge nyhetsbyrået.  det laveste nivået på fem år, mens siste notering er 169 kroner, ned bare 1,5 prosent.