Dette skjer i dag

Børs

Regjeringen går i gang med budsjettVenstre er med for første gang når regjeringen samles til budsjettkonferanse på Hurdalsjøen hotell. Med tre partier rundt bordet kan forhandlingene bli tøffere enn vanlig. Konferansen varer til onsdag 14. mars.Forhandlingsstart for tarifforhandlingene 2018Årets lønnsoppgjør er et hovedoppgjør, som betyr at det ikke bare skal forhandles om lønn, men at alle tariffavtalenes bestemmelser er åpne for revidering. LO og NHO representerer samtlige overenskomster mellom partene. De tar sikte på å avslutte forhandlingene torsdag 22. mars.Tyskland får ny regjeringTysklands koalisjonspartnere (CDU, CSU og SPD) signerer avtalen om å danne ny regjering. Landet har vært uten ny regjering i drøyt fem måneder etter valget i september i fjor. Det er det lengste landet har vært uten regjering noensinne.

Nyheter
Børs