DNB Markets følger nesten 120 aksjer innen den nordiske sektoren for små- og mellomstore selskaper.- Mønsteret sett i tidligere perioder, både på 1990-tallet og i 2003-2006, viste at i en oppgangsperiode kommer løftet for mindre selskap senere enn for større selskap. Til gjengjeld kan oppgangen være høyere, skriver DNB i dagens morgenrapport.Utfordringen for investorene blir å finne tidspunktet for når denne endringen i markedet kommer.- Fire år med svak avkastning kombinert med fortsatt positiv utvikling i global og regional økonomi, samt et høyere nivå på verdsettelsen av de større selskapene, gjør at vi mener at dette tidspunktet kan være i ferd med å bli passert, slår meglerhuset fast.Før dagens børsåpning har DNB Markets sendt ut en rapport hvor de har gjennomgått den nordiske sektoren, inkludert hvilke åtte selskaper de mener har de beste kursutsiktene i tiden fremover.Her kan vi lese at meglerhuset spår gode tider for følgende aksjer: Actic Group, Ahlsell, Axactor, Hexagon Composites, Nordic Semiconductor, NRC Group, Oncopeptides og Scandic HotelsVi opplyser om at Trygve Hegnar eier rett under fem prosent av aksjene i Scandic Hotels.