DNB Markets-eksperter om utsiktene i aksjemarkedet

Analysesjef og aksjestrateg i DNB Markets kommenterer utsiktene i aksjemarkedet.

Etter korreksjonen på verdens børser, inkludert Oslo Børs, i starten av året, har det steget igjen fra den foreløpige bunnen som ble nådd tidligere i år, skriver DN.no. - Nå er alt billig! Løp og kjøp! Nei da, det var bare megleren i meg som snakket, sier analysesjef Morten Jensen i DNB Markets, til nettstedet.- Prisingen er over historiske snittet. Selv etter fallet, så er prisingen høy, sier Kollega Paul Harper, som mener vi må regne med en del opp- og nedturer på Oslo Børs i løpet av året, ifølge DN.no.- Hvis du sier hva som skjer med inflasjonstallene i USA, skal jeg si deg hva som skjer i aksjemarkedet, sier Jensen til nettstedet.I skrivende stund står hovedindeksen i 812,12 ned 0,93 prosent.