Hexagon annonserte i går at selskapet har tilsluttet seg et privat initiativ for å fremme kommersialiseringen av hydrogenløsninger innen transport og energi.Det gjør at DNB Markets fortsatt har en kjøpsanbefaling på aksjen med et kursmål på 30 kroner, tilsvarerende en oppside på 29 prosent. Hexagon-aksjen har det siste året falt 10,7 prosent på Oslo Børs, mens den så langt i 2018 er ned 15,3 prosent. - Initiativet til organisasjonen ble tatt av flere av de tyngste globale aktørene innen bil- og energisektoren og i forbindelse med etableringen i 2017 kom det frem at medlemmene planla investeringer på 1.9 milliarder euro pr år, hovedsakelig i markedsføring og distribusjon av hydrogenløsninger, frem til 2022, skriver DNB Markets i en kommentar.- Selskapet har allerede et samarbeid med enkelte av medlemmene, men vi ser deltagelsen som positiv for å styrke posisjonen i dette markedet fremover, heter det ifølge meglerhuset.