Dow Jones faller over 300 poeng

Børs

To minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har Nasdaq-indeksen lagt på seg 0,36 prosent og står i 7.538,30 poeng, mens Dow Jones står i 25.113,96 poeng etter en oppgang på 0,43 prosent.Oppdatert klokken 17.08: Nasdaq har nå falt 0,44 prosent mens Dow Jones er ned 1,24 prosent (311 poeng). MakroDetaljhandelomsetningen i USA falt 0,1 prosent på månedsbasis i februar. Analytikerne ventet en oppgang på 0,3 prosent. Eksklusive kjøretøysalg var detaljhandelomsetningen opp 0,2 prosent i perioden på månedsbasis. Her var det ventet en oppgang på 0,4 prosent. Siste PPI-tall viser at produsentprisene i USA steg 0,2 prosent i februar 2018, sammenlignet med januar. Her var det ventet en oppgang på 0,1 prosent. Donald TrumpTirsdag ble det kjent at Donald Trump sparker Rex Tillerson som utenriksminister.- Investorene frykter at den amerikanske presidenten, ved å sparke Tillerson (tidligere sjef for Exxon Mobil), forbereder innføring av flere proteksjonistiske tiltak, skriver analysesjef Roger Berntsen i dagens rapport fra Netfonds.

wall street
Nyheter
Børs