Elkem har søkt om børsnotering

Nærmer seg comeback på Oslo Børs. 

Børs

26. februar ble det kjent at Elkem ASA hadde planer om notering på Oslo Børs.  Mandag opplyses det at børsnoteringen ventes på eller rundt 26. mars. I en oppdatering mandag opplyses det fra Oslo Børs at de har mottatt søknaden fra selskapet. Ifølge selskapet skal det gjennomføres en fleksibel opptaksprosess. Det indikative intervallet for IPO-kursen er satt til mellom 29 og 35 kroner,  noe som priser selskapet til mellom 16,858 og 19,270 milliarder kroner.Elkem har planer om å hente inn 5,2 milliarder kroner i forbindelse med børsnoteringen. Det skal utstedes inntil 179.310.344 nye aksjer.Da Orkla kjøpte Elkem i 2005 ble selskapet tatt av Oslo Børs etter å ha vært børsnotert i nesten 90 år. 

elkem
oslo børs
børsnotering
Nyheter
Børs