Er DNO i ferd med å utløse kjøpssignal?

I skrivende stund ligger DNO og bryter med taket i et rektangel rundt 11,25 kroner, ifølge analytikere.

«DNO har reagert opp etter test av trendgulv og gulvet i en rektangelformasjon. Ved brudd opp gjennom 11 kroner utløste aksjen kjøpssignal fra en dobbelt bunn-formasjon», heter det i fersk oppdatering fra Christiania Securities.I skrivende stund ligger aksjekursen ifølge meglerhuset og bryter med taket i et rektangel rundt 11,25 kroner.«Et etablert brudd over dette nivået vil være nok et kjøpssignal som indikerer oppside til rundt 13,60 kroner».Analytikerne mener DNO har motstand ved 12,40 kroner.«Dersom aksjen klarer å ta ut dette nivået, er det lite signifikant motstand før aksjen nærmer seg 20 kroner. Aksjen har støtte ved 11 og 10,90 kroner, og ved 10,20 kroner og 9,55 kroner».Dersom man tar på veldig langsiktige briller, ga aksjen ifølge analytikerne kjøpssignal fra en omvendt-hode-og-skuldre-formasjon i august 2017 ved bruddet opp gjennom motstanden ved 8,15 kroner.«Bruddet opp fra denne formasjonen som indikerer en oppgang til rundt 18,30 kroner er nå stemt av. Kjøpssignalet fra denne veldig langsiktige bunnformasjonen som har en tidshorisont på rundt 2 ½ år er fortsatt intakt», heter det.DNO har utløst kjøpssignal fra en dobbelt bunn-formasjon, og jobber i skrivende stund med taket i en rektangelformasjon. Ser vi et etablert brudd over 11,25 kroner er det et kraftig kjøpssignal, ifølge meglerhuset