- Erfaringene fra fotballen er viktige

Tirsdag ble det kjent at den tidliger Rosenborg-spilleren, som også har spilt over 30 kamper Norges fotballandslag, Karl-Petter Løken, overtar som konsernsjef i Kværner.– Erfaringene jeg tar med meg fra fotballen er viktige. Kanskje spesielt med tanke på det å være en lagspiller og være sterke sammen. I Rosenborg hadde vi ikke et like godt lag som flere andre spiller for spiller, men som lag var vi veldig sterke. Der ligger mye av nøkkelen, sier han til DN.Løken fikk tilbudet forrige uke, og beskriver den nye jobben som et høydepunkt så langt i karrieren, skriver avisen.Ifølge DN har han erfaring med prosjektutvikling fra både Statoil og Aker Solutions, men har aldri vært konsernsjef før.– Jeg ser på det som en kjempestor utfordring, og noe jeg selvfølgelig ikke kunne si nei til når jeg fikk muligheten, sier Løken til DN.