EU har godkjent oppkjøp av landbruksgigant

EU har godkjent Bayers kjøp av Monsanto.

FILE - In this Sept. 10, 2014 file photo, Monsanto crew members Gerard Manuel, left, and Rommel Angale, right, count corn sprouts in a field of test hybrids in a breeding nursery near Kihei, Hawaii. A federal judge ruled Friday, Nov. 18, 2016 that three Hawaii counties can't enact their own bans or regulations on genetically modified crops and pesticides. (Matthew Thayer/The Maui News via AP, File) Matthew Thayer
Børs
EU-kommisjonen har godkjent Bayers kjøp av Monsanto betinget av vesentlige virksomhetssalg som adresserer selskapenes overlappende virksomhet innen såkorn, plantevernmidler og digitalt landbruk, ifølge en pressemelding fra kommisjonen onsdag.- Vi har godkjent Bayers plan om å ta over Monsanto ettersom deres avhjelpende tiltak, med verdi på klart over 6 milliarder euro, møter våre konkurransebekymringer i sin helhet, sier konkurransekommisjonær Margrethe Vestager i en uttalelse, ifølge TDN Direkt.