KjøpLogg inn

Goldman Sachs advarer mot fall - men analytikerne tror ikke på det

Indikator varsler nedgang, men strateger mener den tar feil.

Publisert 28. mars 2018 kl. 10.16
Oppdatert 28. mars 2018 klokken 10.46
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 106 ord
FILE - In this Dec. 13, 2016, file photo, the logo for Goldman Sachs appears above a trading post on the floor of the New York Stock Exchange. Goldman Sachs said Monday, March 12, 2018, that Harvey Schwartz, its co-chief operating officer, will retire next month, clearing the way for David Solomon to eventually become the next chief executive of the Wall Street firm. (AP Photo/Richard Drew, File) Richard Drew

Goldman Sachs bull/bear-indikator er over 70 prosent, skriver CNBC.Det betyr overhengende fare for at man er på vei inn i et bear - eller nedgangsmarked. - Det nivået er normalt assosiert med høy risiko for investorer i aksjemarkedet, sier Goldman-strateger til nettstedet.Strategene ber imidlertid investorene til å ta det helt med ro, og mener de høye nivåene skyldes den lave arbeidsledigheten og sterk vekstmoment, snarere enn stigende renter eller sterk kjerneinflasjon.- Det er på grunn av mangel på inflasjon at noen av disse variablene kan se strukket ut, uten at det betyr at man bør sette i gang alarmklokkene av den grunn, heter det i et Goldman-notat.