Bestillingene øker med åtte prosent mot i fjor, viser fersk statistikk fra Ticket Feriereiser, ifølge en pressemelding.Det mest populære reisemålet i påskeferien er klassikeren Gran Canaria som klatrer fra 3. til 1. med nesten en dobling i antall bestillinger mot i fjor.- Mange ønsker å reise til varmere breddegrader for å få sol og bad på slutten av vinteren. Klassikeren Gran Canaria er feriefavoritten denne påsken, og for de som vil reise litt lengere er solsikre Thailand alltid populært, sier Ellen Wolff Andresen, Markedssjef i Ticket Feriereiser.
Storbyene10 på topp 
 Storbyreiser lokker mange og bestillingene i påsken øker med 10 prosent.- Amsterdam er favorittstorbyen i påsken, og har en økning i bestillinger på 25 prosent sammenlignet med påsken i fjor. Direktefly fra flere steder i Norge, kort reisevei, lave billettpriser samt at byen anses som forholdsvis trygg gjør Amsterdam til et yndet reisemål, sier Wolff Andresen.Paris er storbyen som øker mest, opp 35 prosent.1. Gran Canaria (3)2. Amsterdam (2)3. Bangkok (1)4. Paris (5)5. London (4)6. Alicante (7)7. Tenerife (9)8. Barcelona (10)9. Malaga (14)10. Lisboa (15)