Har lagt ut Draugen- og Gjøa-andel for salg

Shell bekrefter at selskapet har lagt sine andeler i Draugen-feltet og Gjøa ut for salg.

Børs

Shell bekrefter ifølge TDN Direkt at selskapet har lagt sine andeler i Draugen-feltet og Gjøa ut for salg, der Draugen-feltet utgjør 44,56 prosent og Gjøa utgjør 12 prosent.Selskapet regner med en avklaring på om de finner en kjøper i løpet av de kommende månedene.- Draugen og Gjøa representerer fremdeles betydelige verdier, dels som resultat av langsiktige investeringer og god drift, men vi er åpne for at andre kan se enda mer verdi i disse feltene enn det Shell gjør, sier adm. direktør Rich Denny i A/S Norske Shell.- Ormen Lange og Troll utgjør det strategiske fundamentet for vår framtid som operatør på norsk sokkel. Et salg av andelene i Draugen og Gjøa kan bidra til økt fokus på andre oppstrømsaktiviteter i Norge, og vekst i porteføljen gjennom leting eller kommersielle muligheter, sier Denny videre.

shell
draugen
gjøa-feltet
Nyheter
Børs