Hiddn smeller opp på avtale med Fujitsu

Hiddn har vært gjennom flere runder for å bli godkjent av PC-leverandøren.

Børs

Hiddn har i lengre tid vært i diskusjoner med en global leverandør om mulig OEM-avtale på Hiddns krypterte diskløsninger.Hiddn avslører i dag at denne leverandøren er Fujitsu og at de har passert nåløyet - Fujitsu Third Party Due Dilligence.Fujitsu kan etter dette formelt selge og levere Fujitsu PCer med Hiddns sikre diskløsninger, og at Skandinavia vil bli det første markedet for Fujitsu med Hiddn-løsningene, heter det i en børsmeldingSelskapet legger også til at det jobber med andre salgskanaler for å få en bredere distribusjon av Hiddns produkter i Europa.Aksjen steg kraftig på nyheten og ble dagens vinner på Oslo Børs. På det meste var Hiddn opp 17,5 prosent til 2,35 kroner.

hiddn
fujitsu
Nyheter
Børs