Ved Norsk Hydros elektrolyseverk i Høyanger var Brasil-problemene glemt torsdag, da verket fikk tildelt Hydros innovasjonspris.Tildelingen skjedde under dagens årlige ledersamling innen Hydros forretningsområde Primærmetall, skriver lokalavisen. - Dette er innovasjon på gulvplan, der operatørene finner nye og smarte tekniske løsninger på arbeidsoppgaver som tidligere har hatt høy risiko, seier fabrikksjef i Høyanger, Stian Moe Tangen, i en kommentar.- Dette er lagarbeid på alle vis. Og lagarbeid er grunnen til at verket i Høyanger lykkes på så mange områder, til tross for at vi er minst i Hydro, legger han til overfor avisen.I alt fem priser ble delt ut på ledersamlingen.Blant annet fikk Høyanger-verket også prisen for beste og mest motiverende operatørpresentasjon i 2017, mens kvalitetsprisen ifølge Firda gikk til Hydro Karmøy.