Incuseide Scana Steel Bjørneborg AB har sikret seg en stor ordre, opplyser Incus i en melding tirsdag.Kontraktsummen er på 30 millioner svenske kroner, opplyses det.- Som tidligere kommunisert ser vi nå en klar bedring i markedet og økende etterspørsel etter Scana Steel Bjørneborgs helhetsløsninger, sier adm. direktør i Incus Investor ASA, Bjørn Torkildsen.Ordren kommer på toppen av en kraftig økning i fjerde kvartal i fjor. Total ordreinngang i kvartalet var på over 130 millioner svenske kroner, en økning på over 55 prosent i forhold til samme periode året før, opplyses det.- Det er ekstra gledelig at økningen kommer i segmenter med høyere inntjening, understreker Bjørn Torkildsen. Økningen i etterspørsel kommer både fra tradisjonelle stålkunder og marine kunder, og vi ser også at olje- og gassindustrien kommer etter.