Innsiden foran børsen

Tre av fem aksjer slo markedet.

Børs

Innsideporteføljen steg 1,9 prosent i årets tiende uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs gikk opp 2,0 prosent.Innsiden holder seg dermed så vidt foran børsen.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Trio slo markedetTre av fem papirer i porteføljen gjorde det bedre enn børsen.Veidekke viste vei med en oppgang på 3,1 prosent.Videre steg Entra og nykommeren Saferoad hhv. 2,8 og 2,2 prosent.Schibsted A klatret 1,3 prosent, mens Sparebank 1 Nord-Norge måtte nøye seg med pluss 0,6 prosent.Schibsted i sigetSiden innsideporteføljen ble frosset klokken 12:00 fredag, har Oslo Børs steget rundt 0,8 prosent.Nykommeren Saferoad har i samme periode falt til 22,50 kroner, det vil si rundt 1,3 prosent.Sparebank 1 Nord-Norge har klatret rundt én prosent i perioden.Entra står i skrivende stund på nøyaktig samme kurs: 110 kroner.Schibsted A er opp hele 5,1 prosent siden Finansavisen frøs kursen sist, mens Veidekke er ned 0,7 prosent.

oslo børs
schibsted
saferoad holding
Nyheter
Aksjeanalyse
Børs
Næringseiendom