Innsiden så rødt

Men børsen falt enda mer.

Innsideporteføljen falt 2,1 prosent i årets niende uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs gikk tilbake 2,3 prosent.Innsiden skaffer seg dermed et lite forsprang på børsen.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Tre av fem slåttBare ett av fem papirer i porteføljen noterte seg for oppgang.Pareto Bank steg 0,8 prosent.Sparebank 1 Nord-Norge klarte seg også bedre enn markedet, men falt riktignok 1,2 prosent.Nykommeren Entra var ukens svakeste, og falt 4,1 prosent.Veidekke og Schibsted A gikk tilbake hhv. 2,3 og 3,8 prosent.Bytter ut aksjeSaferoad kommer inn i porteføljen etter at selskapets tyske Europa-sjef Peter Lind brukte 910.000 kroner på å doble sin aksjebeholdning.Innsidens inngangskurs er 22,30 kroner.Ut forsvinner Pareto Bank.Siden aksjen ble tatt inn 1. desember aksjen steget 1,6 prosent.Nykommer oppSiden innsideporteføljen ble frosset klokken 12:00 fredag, har Oslo Børs steget rundt to prosent.Nykommeren Saferoad har i samme periode steget til 23,20 kroner, det vil si rundt fire prosent.Sparebank 1 Nord-Norge har klatret 1,9 prosent i perioden.Entra har gått fra 107,00 før helgen til 107,80 kroner i skrivende stund, og er dermed opp 0,7 prosent.Schibsted A og Veidekke er opp hhv. 2,2 og 1,0 prosent siden Finansavisen frøs kursen sist.


Les også