Innsideporteføljen falt 2,41 prosent i årets 12. uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs nøyde seg med å falle 1,76 prosent.Innsiden mister dermed en del av forspranget til børsen.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Trio slått av markedetTre av fem papirer i porteføljen gjorde det svakere enn børsen.Verst gikk det med Saferoad, med en nedgang på 8,0 prosent.Sparebank 1 Nord-Norge og Veidekke falt hhv. 3,9 og 3,4 prosent.Entra falt litt mindre enn markedet, det vil si med 1,5 prosent.Lyspunktet var Schibsted A, som noterte seg for 4,8 prosent oppgang.Røkke-aksje innOcean Yield kommer inn i porteføljen etter at styremedlem Jens Ismar kjøpte aksjer for over 650.000 kroner i forrige uke, og dermed .I tillegg har styremedlem for nesten én million kroner, noe som øker ekteparets eksponering fra 10.000 til 25.000 aksjer.- Vi liker ektemenn som lytter til gode råd fra kona, skriver avisen.Etter emisjonen i februar i år eier Kjell Inge Røkke-dominerte Aker nå 61,7 prosent av Ocean Yield.Ut går Sparebank 1 Nord-Norge, som har steget 5,4 prosent siden den ble tatt inn 29. desember. I samme periode har hovedindeksen falt 3,2 prosent.UtbyttemaskinIfølge årsrapporten sluppet i dag forventer Aker at Ocean Yield vil bli en betydelig bidragsyter til Akers utbytte fremover, .- Utbytteambisjonen som allerede er annonsert fra Aker BP og Ocean Yield i 2018 forventes å gi Aker et utbytte på i overkant av 2 milliarder kroner i år. I 2019 ligger utbyttet an til å bli 2,4 milliarder kroner og økende de neste årene, heter det.Aker BP skal betale ut 450 millioner dollar i utbytte i år, tilsvarende i underkant av 3,5 milliarder kroner målt i dagens dollarkurs.Eierandelen på 40 prosent gir Aker tilgang på nesten 1,4 milliarder i Aker BP-utbytte, og bidraget fra Ocean Yield blir dermed godt over 600 millioner kroner.Tre opp, to nedSiden innsideporteføljen ble frosset klokken 12:00 fredag, har Oslo Børs steget falt to prosent.Nykommeren Ocean Yield har i samme periode klatret til 66,60 kroner, det vil si rundt 2,6 prosent.Saferoad har på sin side gått tilbake 0,5 prosent i perioden.Entra står i skrivende stund i 107 kroner, etter en oppgang på marginale 0,2 prosent.Schibsted A er ned én prosent siden Finansavisen frøs kursen sist, mens Veidekke er opp 4,7 prosent.