Foto: Scanpix

Investtech: - Aksjen har utløst salgssignal

Kongsberg Automotive lanseres samtidig som kjøpskandidat.

Nordic Nanovector falt i går 6,9 prosent, som er det største fallet siden juni 2017. Fredag faller aksjen nye 4,83 prosent til 62 kroner.- Aksjen har ikke falt mer på en dag siden 14. juni 2017, da den var ned 14.45 prosent. Aksjen utløste et salgssignal på økende volum ved bruddet ned gjennom støtten ved 68.79 kroner i en rektangelformasjon. En videre nedgang til 54.36 kroner i løpet av ni måneder indikeres, skriver Investtech i sin rapport fredag.Den siste uken er aksjen ned 12,9 prosent, mens den så langt i 2018 har svekket seg 23,5 prosent.Investtech har derimot større tro på Kongsberg Automotive, som har en svak kjøpsanbefaling på aksjen. - Kongsberg Automotive ASA har brutt ned gjennom gulvet i en stigende trendkanal. Dette indikerer i første omgang svakere stigningstakt, eller innledning av en mer horisontal utvikling. Aksjen har støtte ved ca 9.20 kroner og motstand ved ca 11.80 kroner. Aksjen anses teknisk svakt positiv på middels lang sikt, heter det i rapporten.Aksjen er ned 3,48 prosent til 9,42 kroner.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også