JP Morgan-topp advarer mot kraftig børsfall

- Om vi får en korreksjon, kan den bli dyp, advarer strategen.

- Aksjemarkedet har litt å gå på de neste årene, men hvis vi får en korreksjon, kan den bli dyp. Den kan bli på 20 til 40 prosent avhengig av verdiene på det tidspunktet. Det viktigste for oss er å være forberedt, sier Daniel Pinto til CNBC og gjentok dermed det han uttalte til Bloomberg torsdag.Han er sjef for tradering og investment banking i JP Morgan.Det har vært volatilt på markedene den siste måneden, og nå ser Pinto flere potensielle triggere for ytterligere nedgang.Pinto sier til CNBC at en korreksjon som regel trigges av flere faktorer, men trekker frem sentralbankens handlinger som en potensiell bekymringssky.- Jeg tror det blir viktig å følge med på at inflasjonen ikke stiger for fort, som igjen vil tvinge sentralbankene til å bevege seg fremover litt raskere enn de gjør nå, sier Pinto, og fortsetter;- Man bør følge med på økonomiske indikatorer og noen geopolitiske faktorer.