Kepler Cheuvreux kutter i Hydro

Spår halv maskin i Brasil til halvveis i 2. kvartal.

Børs

Norsk Hydro fortsetter å falle på børsen, og er ved lunsjtider ned nye 0,9 prosent til 48,48 kroner på høyest volum hittil.Kepler Cheuvreux kutter kursmålet fra 68 til 62 kroner, og legger ifølge TDN Direkt til grunn at Alunorte vil gå for halv maskin frem til midten av 2. kvartal.- Vi går ut fra at de kommer til å gå på 50 prosent i Alunorte ihvertfall i mars og april, siden er det tenkt at den eksterne rapporten på Alunorte skal være klar i midten av april. Vår gjetning er at de kanskje kan gå mot full produksjon etter det, i midten av 2. kvartal. Så vi har tatt høyde for kostnader i Bauksitt og Alumina i 1. og 2. kvartal, sier analytiker Hjalmar Ahlberg.Meglerhuset mener ifølge nyhetsbyrået at mesteparten av Alunorte-nedgangen er tatt ut, og beholder sin kjøpsanbefaling.

norsk hydro
kepler cheuvreux
alunorte
brasil
Nyheter
Aksjeanalyse
Industri
Børs
Aksjeanalyse