Lavt opptak gjør at lakseprisen holder seg over 70 kroner pr kilo for de fleste størrelsene, skriver Intrafish fredag, ifølge TDN Finans.Prisen på den aller største fisken er imidlertid noe svakere. Prisene som oppgis til Intrafish viser at laks mellom 3-4 kilo omsettes for 70-71 kroner pr kilo, mens laks mellom 4-5 kilo omsettes for 71-73 kroner pr kilo.Laks i størrelsen 5-6 kilo omsettes for 72-74 kilo, mens laks over 6 kilo omsettes for mellom 67-70 kroner pr kilo.- Det er skremmende høye priser. Det er lavt opptak, og eksportørene ligger og jager de små volumene som er tilgjengelig. Det er vi, og ikke markedet ute, som presser opp prisene, sier en eksportør til Intrafish.Han mener at det som skjer er «galskap».- Alle vet at opptakene kommer til å øke betydelig fremover. Prisnivået som er nå, er ikke bærekraftig, mener han, ifølge nyhetsbyrået.